пʼятницю, 19 жовтня 2012 р.

Вітаємо колег із ювілеєм!



   17 жовтня 2012 року 40 – річчя від дня заснування відзначила Червонозаводська міська бібліотека – філіал №1. 
   Сьогодні Червонозаводська МБФ №1 є інформаційним, культурним, освітнім закладом. Це дійсно сучасна бібліотека, де можна отримати не тільки книгу, почитати нові газети, журнали, побувати на цікавому заході, а й скористатися послугами Інтернет – зв’язку, що значно підвищує рівень обслуговування користувачів бібліотеки.   
   Коли ми говоримо слово "бібліотека", то уявляємо собі таке місце, куди можна завжди прийти, де зустрінеш бібліотекаря - людину, яка завжди рада допомогти в пошуках істини, підібрати необхідні книги, дати пораду. Словом, бібліотеки для багатьох людей - і наших читачів, і наших бібліотекарів - це величезна частка їхнього життя. Саме так з впевненістю можна сказати про господарів цього закладу, адже тут дійсно працюють висококваліфіковані бібліотекарі, які радо зустрінуть, порадять прочитати необхідну книгу, проведуть у світ нового і непізнаного. Це завідуюча філіалом Любов Миколаївна Єрмакова, Ніна Олексіївна Лисенко бібліотекар І – ї категорії, яка обслуговує юнацтво та доросле населення і Антоніна Василівна Матяш, бібліотекар І – ї категорії, яка обслуговує читачів молодшого, середнього та старшого шкільного віку. Бажання бути корисним людям, працьовитість, ентузіазм і душевна краса – ці якості притаманні вам, як справжнім бібліотекарям.
На урочистостях з нагоди цієї дати побували директор Лохвицької районної централізованої бібліотечної системи Л.Д.Пономаренко, міський голова В.В.Сидоренко, секретар міської ради Л.О.Мащенко, заступник директора Червонозаводської ЗОШ №2 І – ІІІ ст. Л.П.Голінченко, директор міського Будинку культури №1 Н.О.Чабак, які в дружній обстановці привітали колектив закладу і вручили грамоти і подарунки.  


   Поділилася спогадами про створення закладу колишній працівник Г.К.Гришко, яка пропрацювала у бібліотеці більше 20 років. Завітали до бібліотеки і студенти Лохвицького технологічного технікуму ПДАА Дзюба Анастасія та Дяченко Микола, які підготували поетично – музичне вітання, а ведучі свята Перевай Ірина та Кисільчук Ірина заспівали веселі частівки. Від своїх колег, постійних помічників і порадників, працівників бібліотек – філіалів Н.П.Потапенко та В.М. Марченко також отримали пісенне привітання.




    Тож шановні колеги, вітаємо вас із ювілеєм бібліотеки, бажаємо вам всім енергії та успіхів у благородній праці, прилученні користувачів до джерел творчості, знань і досвіду наших попередників та сучасників, багато-багато вдумливих, допитливих, розумних, талановитих читачів. 


Здоров’я вам, оптимізму, щастя! Нехай кожен день приносить вам радість!



1 коментар:

  1. Дякуємо, колеги, за привітання! Нам дуже приємно і хочемо, щоб нашу працю, в яку ми вкладаємо не тільки професійні знання, а й душу, гідно оцінили наші користувачі бібліотеки і наше керівництво ( бажано в грошовому еквіваленті).

    ВідповістиВидалити