четвер, 25 жовтня 2012 р.

Підвищення кваліфікації сільських бібліотекарів






24 жовтня на базі Лохвицької центральної районної бібліотеки відбувся семінар для працівників районної централізованої бібліотечноїсистеми на тему «Дитяча бібліотека – центр підтримки і розвитку інтересу до читання».

На семінарському занятті методистом районної бібліотеки підготовлена консультація під назвою «Дитяче читання  – нове мислення і перспективи. Досвід та інновації в організації просування читання» та підготовлено анотований список літератури «Сучасна дитяча проза». З порадами фахівця «Особливості бібліотечного обслуговування читачів – дітей. Довідково – бібліографічний апарат в системі інформаційно – бібліотечного сервісу та розвитку читання у дітей дошкільного та молодшого шкільного віку» виступила бібліотекар відділу обслуговування дошкільників та учнів 1 – 4 класів районної дитячої бібліотеки.

Бібліотекарі відділу обслуговування учнів 5 – 9 класів підготували бібліографічний огляд нових книг «Нові видання: радимо прочитати» та презентацію періодичних видань для сучасного підлітка. Досвідом роботи за «круглим столом», який називався «В пошуках нових форм, нових ідей, нових просторів», поділилися бібліотекарі Сенчанської сільської бібліотеки – філіалу та Червонозаводської міської бібліотеки – філіалу №1.


З лекцією – консультацією «Вікові та психологічні особливості дітей молодшого та середнього шкільного віку. Залучення дітей до систематичного читання» виступила методист районного відділу освіти.


Немає коментарів:

Дописати коментар