пʼятницю, 30 січня 2015 р.

Новини нашої бібліотеки


Щодня гостинно відкриває двері і чекає на своїх друзів – читачів Лохвицька центральна районна бібліотека ім.. Г. С. Сковороди. У цьому затишному місці можна ознайомитись з книжковими новинками, отримати безліч потрібної інформації і просто поспілкуватися з друзями, знайти добру пораду і щиру підтримку.

Бібліотека – це місце, куди звертаються за інформацією в першу чергу малозахищені верстви населення, і отримують її безкоштовно. Через те, що з бюджету не виділяється необхідна кількість коштів книжкові фонди майже не поповнюються. І в той же час інтерес до книги і періодичних видань зріс. Відчувається у читачів «голод» на інформацію періодичних видань, адже далеко не кожен громадянин може купити собі книгу чи підписатися на періодичні видання.

Користуючись газетами  та журналами  в бібліотеці жителі нашої громади мають змогу заощаджувати чималі кошти з сімейного бюджету і водночас отримувати різноманітну інформацію, бути в курсі суспільного життя країни та району. Людей потрібно повернути до бібліотек, читальних залів. Тому що книжка — не лише джерело знань, а й духовності, якої так не вистачає тепер.
Тематичне коло інформаційних запитів, особливо в молоді, різноманітне і постійно розширюється. Найбільшу цінність з точки зору актуальності та оперативності отримання інформації для користувачів представляють періодичні видання. 
В 2015 році Лохвицька ЦРБ здійснила передплату на цілий ряд різногалузевих періодичних видань.
« Офіційний вісник» ,
«Урядовий кур’єр»,
 «Голос України»,
«Зоря Полтавщини»,
«Газета по-українськи»,
«Факты и комментарии»,
«Сільські вісті»,
«Сімейна»,
«Лиза»,
«Единственная»,
«Натали»,
«Бурда»,
«Вяжем сами»,
«Бисер»,
«Вишиванка»,
«Сабрина»,
«Вокруг света»,
«Автомир»,
«За рулем»,
«Люблю готовить»,
«Торти»,
«Квіти України»,
«Дім, сад, город»,
«Підприємництво»,
«Країна»,
«Літературна Україна»,       та багато інших газет та журналів.
    
Шановні жителі нашого міста, читачі Лохвицької центральної районної бібліотеки! Запрошуємо вас до читального залу бібліотеки, де ви можете отримати цікаву інформацію з періодичних видань, кожен користувач може знайти для себе щось цікаве,  корисне та актуальне.
            Читальний зал працює з 9.00 – до 18.00, без перерви, вихідний понеділок.
Інформація про нові надходження літератури будуть публікуватися на сайті бібліотеки lokhvytsia-cbs.edu.poltava.ua

Двері бібліотеки завжди відчинені для кожного з вас .


Провідний бібліотекар  Лохвицької ЦРБ О. О. Петрич

Немає коментарів:

Дописати коментар