неділю, 3 липня 2016 р.

ЗУСТРІЧ З НОВИМИ КНИГАМИ


Книги-морська глибина:
Хто в них пірне аж до дна,
Той, хоч і труду мав досить,
Дивнії перли виносить.
Так писав найбільший книголюб серед українських письменників-класиків Іван Франко .
  КНИГА – супутник людини. Вона супроводжує нас в усьому житті. Не можна собі уявити людину, яка б обходилась без книг. Та не лише всебічними науковими знаннями багата книга, вона ще має чудесну властивість поглиблювати і продовжувати наше життя, наші літа.
Як би довго не жила та чи інша людина, вона має прожити одне життя, а читаючи книги, особливо художні, ми переносимось в інші часи, разом з героями книг радіємо, переносимо найтяжчі випробування, йдемо на героїчні подвиги!
   Дуже добре дома мати потрібні книги, але всіх потрібних книг не купиш і тому кожна людина має можливість відвідати бібліотеку, та знайти для себе потрібну та корисну літературу.
Шановні читачі до вашої уваги нові книги! Запрошуємо всіх зацікавлених ознайомитися з новою літературою, що надійшла останнім часом до бібліотечних фондів . Читачам пропонуються нові видання з історії, релігії, художньої літератури, патріотичного виховання ,документальної хроніки, багато книг сучасних авторів та цікавих видань для юнацтва.
Лохвицька центральна районна бібліотека запрошує всіх бажаючих долучиться до мережаного слова поетів , письменників рідного краю, прочитати книги та відчути любов до України, до всього прекрасного, що оточує кожного з нас.
Бібліограф ЦРБ :

Петрич О.О.

Немає коментарів:

Дописати коментар