четвер, 19 травня 2016 р.

Українці – нація героїв

Історія будь-якого народу містить періоди, дати, які є вирішальними і доленосними в його житті. Ми повинні пам’ятати і не забувати героїчні сторінки, коли проливали кров патріоти. Адже хто не знає минулого, той не вартий майбутнього.
Вірність і мужність - ось головні риси героїв: вірність своєму ідеалу та мужність у втіленні цього ідеалу в життя.
Герої творять дійсність, герої формують обличчя світу - вчора, сьогодні і завтра, бо вони готові віддати все, і в тому числі своє життя, щоб осягнути свою мету, щоб здійснити свою мрію.
Історія і сучасність України, українського народу - це твір героїв України, це діло людей, які віддали всі свої сили, і своє життя для добра Українського народу: його свободи і державності, могутності і процвітання. Україна - це нація героїв, які поставили добро рідного народу понад свої особисті та будь-які інші інтереси і були вірними своїй ідеї до останнього подиху.
Саме до вшанування Дня пам’яті героїв Небесної сотні 19 лютого 2016 року бібліотекарем Лохвицької ЦРБ Бурлей К.І. разом з бібліотекарем Лохвицького ПТУ №27 Лушпій Л.П. було проведено для студентів урок гідності «Українці – нація героїв». Цей захід став для студентів трагічним спомином тих подій, коли під час Революції гідності гинули мужні і незламні патріоти нашої України.
Також в читальному залі бібліотекарями Лохвицької ЦРБ спільно з Лохвицьким РВ КВІ УДПтС України в Полтавській області з під облікованими особами було проведено урок гідності «З криниці національного болю» та представлено перегляд літератури на тему «І мовчки сотня непокорених героїв відходила у чисті небеса». /Files/images/нс1 (2).jpg/Files/images/нс1 (1).JPG

Немає коментарів:

Дописати коментар